Excite

Waar vind je een goedkope gsm?

Goedkoop is duurkoop, wordt vaak gezegd. Dat hoeft echter niet het geval te zijn, een goedkope gsm kan van heel goede kwaliteit zijn. Maar dan moet je wel weten wélke goedkope gsm je het beste kunt kopen.

Goedkope gsm van Nokia

Nokia is hét merk waarbij je eigenlijk geen wankwaliteit kunt kopen, hoe goedkoop de gsm ook is. De Nokia 1800 Silver Grey bijvoorbeeld is een voordelige gsm met alle mogelijkheden die je van een goede telefoon verwachten mag. Een los toestel is te koop vanaf € 45, in combinatie met een abonnement is deze gsm nóg goedkoper.

LG met Touchscreen

Wanneer je iets meer mogelijkheden wilt, is de LG GD510 Pop Zilver een goede optie. Die gsm heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening en diverse mogelijkheden, zoals foto’s maken, films afspelen en muziek luisteren. Deze gsm heeft een touchscreen van wel drie inch groot, en dat voor slechts € 129 (exclusief abonnement).

Samsung

De Samsung E1080 Black is een goedkope gsm die uitermate geschikt is wanneer je je gsm voornamelijk gebruiken wilt om te bellen en te sms’en. Een los toestel van dit type gsm is verkrijgbaar vanaf € 39.

Sony Ericsson

Ook Sony Ericsson verkoopt goedkope gsm’s met net dat beetje extra. De Sony Ericsson Spiro Sunset Pink is een eenvoudige telefoon die uitgerust is met een 2 megapixel camera, een mp3-speler en een micro usb-aansluiting. Daarnaast kun je je eigen koptelefoon aansluiten op deze gsm. Dat maakt deze gsm een ideale combinatie tussen een telefoon en een mp3-speler. De gsm is verkrijgbaar vanaf € 85.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020