Excite

Gebruik een goedkope hartslagmeter als je net begint met hardlopen

Koop nu een goedkope hartslagmeter voor het hardlopen. Door te hardlopen met een hartslagmeter ben je beter in staat je training aan te passen aan je lichamelijke toestand. Op deze manier voorkom je dat je te veel van je lichaam eist en loop je minder kans op uitputting en blessures. Daarom wordt elke hardloper aangeraden een hartslagmeter aan te schaffen. Goedkope hartslagmeters zijn nu volop verkrijgbaar.

Borstband en polshorloge

Een hartslagmeter geeft met een getal aan hoe hard je jezelf inspant. Een hartslagmeter bestaat uit twee onderdelen, een borstband en een polshorloge. Met de borstband wordt je hartslag gemeten en dit kun je op het polshorloge aflezen. De website www.hartslagmeter.com wordt veelal aangeraden om een hartslagmeter online aan te schaffen.

Polar en Sigma

De bekendste merken voor hartslagmeters voor hardlopen zijn Polar en Sigma. De goedkoopste hartslagmeter van het merk Polar op www.hartslagmeter.com is €89,-. Op de website van Polar zelf is de goedkoopste hartslagmeter €49,95. Dit is een goede hartslagmeter voor starters. De hartslagmeter voor de ervaren gebruiker en hardloper kost via de website van Polar €109,95. Van het merk Sigma betaal je voor een goedkope hartslagmeter voor hardlopen op www.hartslagmeter.com €87,50. Een starters hartslagmeter van het merk Sigma kost ongeveer €37,50.

Uitproberen

Wanneer je het hardlopen met een hartslagmeter wilt uitproberen en nog niet zeker bent of je het fanatiek gaat gebruiken, dan is het beter een goedkope aan te schaffen. Een goedkope hartslagmeter is al te koop vanaf €19,-. Dit soort hartslagmeters bevatten alle functies die je nodig hebt om mee te hardlopen. Wanneer je eenmaal gewend bent aan de hartslagmeter, dan kan je altijd nog een duurdere hartslagmeter aanschaffen met nog meer functies als een gps. Hardlopen met een hartslagmeter is al ingewikkeld genoeg. Daarom wordt aangeraden niet meteen een al te ingewikkelde hartslagmeter te gebruiken. De kans de hartslagmeter verkeerd te gebruiken is dan nogal groot.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019