Excite

Hulp bij het vinden van een goedkope huurwoning in Amsterdam

Wonen in een stad als Amsterdam is geweldig: er is altijd wat te beleven en je zit altijd dicht bij het vuur. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan: vind maar eens een goedkope huurwoning in Amsterdam, die ook nog in een beetje een redelijke buurt staat. Wij hebben een aantal tips verzameld die je verder helpen.

Schrijf je in

Een goedkope huurwoning in Amsterdam vind je niet als je je nergens inschrijft. Zodra je weet dat je in Amsterdam wilt gaan wonen, ook al zou dat pas over vijf jaar spelen, schrijf je je in bij woningbouwverenigingen. Je komt dan op de wachtlijst en verzamelt punten. Des te meer punten, des te meer kans je maakt op een huurwoning. Daarnaast is het slim om je in te schrijven op verschillende websites. Denk bijvoorbeeld aan Pararius.com. Daar kun je je gratis inschrijven en op de hoogte blijven van aanbiedingen in de huursector.

Laat anderen je helpen

Je inschrijven is een eerste stap, maar voor je daarmee resultaat boekt, kun je weer jaren verder zijn. Als je niet zoveel tijd hebt, laat anderen je dan helpen. Laat overal weten dat je op zoek bent naar een huurwoning in Amsterdam en vertel er ook gerust je budget bij. Gebruik niet alleen de traditionele kringen, als familie en collega's, maar meld het ook via Twitter, Facebook, Hyves en andere social media. Het is vaak een kleine moeite en je bereikt zo een veel groter publiek. Zeker als je ook nog eens vraagt of mensen je berichtje weer binnen hun netwerk willen doorsturen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020