Excite

Goedkope hypotheekleningen op een rijtje

Veel mensen proberen op van alles te besparen; op een tv dingen ze net zo makkelijk af als op een auto. Maar op hun hypotheek niet. Daarbij gaan ze gewoon akkoord met het tarief dat de bank aanbiedt. Zonde, want je kunt ook best een vergelijking met goede en goedkope hypotheekleningen maken. Dat kan je - zeker over een looptijd van 30 jaar - nogal een flinke besparing opleveren.

Handig overzicht

Bij het zoeken naar goedkope hypotheekleningen hoef je het wiel zelf natuurlijk niet opnieuw uit te vinden. Je kunt op internet gewoon een overzicht opvragen van de actuele goedkope hypotheekleningen. Op een site als Independer bijvoorbeeld, maar ook op de website MisterMoney.nl. Daar vind je niet alleen het overzicht van goedkope hypotheekleningen, maar kun je ook snel berekenen wat je maximaal kunt lenen en binnen een kwartier een offerte opvragen. Handig, want dat betekent dat je hiervoor niet per se naar de bank hoeft.

Elke procent telt

Bedenk tijdens je zoektocht naar goedkope hypotheekleningen dat elke procent telt. Sterker nog; elke tiende van een procent kan je over de gehele looptijd letterlijk duizenden euro's meer kosten of juist duizenden euro's aan voordeel opleveren. Het is dus echt de moeite waard om hier wat tijd in te steken. Weet je niet precies wat je moet doen? Kijk dan of er iemand in je omgeving is die hier meer verstand van heeft. Eventueel kunnen jullie dan samen gesprekken aangaan bij meerdere banken. Kijk nooit maar bij één bank, dan mis je namelijk vergelijkingsmateriaal!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018