Excite

Goedkope lening voor je huis tegen een scherp tarief

Lenen kost geld, dat weten we allemaal. Maar dat een goedkope lening voor een huis voor iedereen weggelegd is, is zeker minder bekend. Nog steeds betalen veel mensen de volle mep voor hun hypotheek, omdat ze denken dat ze geen betere aanbieding kunnen krijgen. Zonde van het geld, want soms is het slechts een kwestie van vragen!

Laten we één ding voorop stellen: banken geven hun geld natuurlijk niet zomaar weg. Als je het wilt lenen, dan moet je daarvoor betalen. Het liefst de hoofdprijs, dan verdienen zij het meest. Maar banken houden ook rekening met onderhandelingen en hebben dus best wat ruimte. Het is aan jou of je daar van gebruikmaakt. En als je een goedkope lening voor je huis wilt, dan moet je wel.

Als je het maximale wilt halen uit je onderhandelingen met de bank, moet je goed geïnformeerd zijn en weten wat andere banken bieden. Ook moet je weten wat je wilt, zodat je precies tot het juiste aanbod kunt komen. Tot slot: wees geduldig. Als jij de indruk wekt ook net zo makkelijk naar een andere bank te stappen, dan is je bank meer gemotiveerd om je te helpen. Deze tip is vooral belangrijk voor mensen die al even klant zijn van een bank; helaas krijg je als vaste klant lang niet altijd de beste deal, omdat banken er op speculeren dat overstappen voor jou geen optie is. Geef dus duidelijk aan dat je hier niet voor terugschrikt en doe dit ook als het nodig is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020