Excite

Vind een goedkope luchtballonvaart op internet

Of je nu zin hebt in een leuk uitje, iets te vieren hebt of misschien iemand wil verrassen? Met een vlucht in een luchtballon slaag je altijd. Bekijk Nederland zoals je haar nog nooit gezien hebt, terwijl je rustig door de wind wordt meegevoerd en een ervaren ballonvaarder je begeleidt. Veel mensen denken dat dat erg duur is, maar op internet vind je gemakkelijk een goedkope luchtballonvaart.

Geef een ballonvaart als cadeau!

Wil je iemand verrassen met een wel heel speciaal cadeau, geef dan een ballonvaart! Die boekenbon zijn ze over een half jaar namelijk wel vergeten, terwijl een vlucht in een luchtballon een leven lang herinnerd wordt. Op eventbon.nl kun je een bon bestellen waarmee je een luchtballonvaart cadeau geeft. Per persoon kost het maar 160 euro, en de vaarten stijgen op over heel Nederland. En natuurlijk houdt niemand je tegen om jezelf te trakteren op zo'n fijne ervaring.

Boek een lastminute

Net als bij vakanties kunnen ballonvaarten ook als lastminutes worden aangeboden. Wordt een plek niet verkocht, dan maakt de aanbieder verlies. Vandaar dat lastminutes vaak heel wat goedkoper zijn! Op ballonvaarten.nl vind je dergelijke lastminutes in heel Nederland, die beginnen vanaf 140 euro!

Kijk eens over de grens!

Het kan ook de moeite lonen om eens over de grens te gaan kijken en bijvoorbeeld een vlucht in Duitsland of België te boeken. Zo kun je bij Airventure Ballooning in België al een vlucht in België of Zuid-Nederland boeken voor 140 euro. Ook een romantische vlucht met twee personen is mogelijk, al ben je dan wel in totaal 475 euro kwijt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020