Excite

Wijs met een goedkope mobiel?

Tegenwoordig kan het niet duur en geavanceerd genoeg: wie een nieuwe telefoon koopt, wil toch tenminste een aantal extra opties in vergelijking met het vorige exemplaar. Maar is dat nu echt allemaal nodig en schiet je er wat mee op? Of kun je ook best volstaan met een goedkope mobiel? Wij geven je een paar punten ter overweging!

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat een goedkope mobiel niet betekent dat de mobiel niets kan. Nieuwe mobieltjes worden steeds duurder, maar tegelijkertijd worden de oudere toestellen weer goedkoper. Zo kan het best zijn dat een toestel toen het net nieuw was nog €250 op moest brengen, terwijl het nu voor de helft te koop is; een stuk goedkoper dus! Een goedkope mobiel aanschaffen betekent dus niet dat je met een koelkast rond hoeft te lopen die uitsluitend kan bellen en sms'en.

Daarnaast is het goed om eens te gaan zitten voor wat je echt nodig hebt. Als je wel graag wilt sms'en en internetten, maar niet per se hoeft te swipen of met een touchscreen hoeft te werken, zijn er al een heleboel dure telefoons die afvallen en is er vast wel een goedkope mobiel die wel in aanmerking komt. Op die manier hoef je er niet eens iets voor in te leveren en kun je toch besparen, wel zo prettig!

Tot slot: kijk wel of een goedkope mobiel écht goedkoop is. Laat je niet verleiden door een gratis mobiel bij een duur abonnement, want dan kun je erop rekenen dat je gedurende de abonnementsperiode alsnog die dure telefoon dik betaalt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020