Excite

Goedkope nieuwe fietsen koop je zo!

Goedkope nieuwe fietsen kun je zowel in de winkel als op internet kopen. Het voordeel van het kopen van nieuwe fietsen in de winkel is dat je gelijk de fiets kunt uitproberen voor je tot aankoop overgaat. Online heb je weer het voordeel dat het aanbod enorm is en de prijzen toch soms wat lager. Voor elke aankoop, online of offline, geldt wel dat het kan lonen om vooraf de prijzen te vergelijken. Met name bij aankopen in de winkel kun je hiermee wat afdingen.

De plaatselijke fietshandel

In elke grote stad en in diverse kleine dorpen heb je er minimaal één: een fietswinkel. Nieuwe en gebruikte fietsen staan hier op hun koper te wachten. Net als met alle producten speelt mode een rol. Wil je goedkoop een nieuwe fiets? Kies dan eentje met een niet zo gewilde kleur. Deze kunnen zomaar honderd euro goedkoper zijn. Eventueel kun je nog voor een tientje wat verf kopen als de kleur je echt niet aanstaat en ook dan ben je goedkoper uit.

Goedkope nieuwe fietsen online

Op internet kun je zoals gezegd een groot aanbod nieuwe fietsen zien. Omdat alles zo up-to-date mogelijk moet worden gehouden, dus ook de prijzen, kun je makkelijk vergelijken. Daarbij kun je regelmatig nieuwe aanbiedingen vinden van online fietsenwinkels. Daar kun je mooi je voordeel mee doen.

Groupon

Een laatste tip voor goedkope nieuwe fietsen: probeer eens de coupons van Groupon.nl. Misschien bespaar je niet de 70% op je nieuwe fiets waar de site zichzelf mee aanprijst, maar elke korting is natuurlijk mooi meegenomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021