Excite

Waar koop je een goedkope Nintendo DS Lite?

Nintendo DS

De Nintendo DS is de opvolger is van de Nintendo GameBoy Advance. Deze handheld moet concurreren met de Sony's handheld, de PSP. Door de tekortkomingen van de eerste Nintendo DS kwam algauw een vernieuwde versie uit, de Nintendo DS Lite. De Lite werd opgevolgd door de DSi, de DSi XL en sinds maart 2011 is er de revolutionaire Nintendo 3DS, waarbij je zonder speciale bril in 3D kunt gamen. Ondanks de vele opvolgers die er nu al van de DS Lite zijn, kun je de console nog steeds kopen en stukken goedkoper dan zijn opvolgers.

Prijzen

De Nintendo DSi kost 169 euro, de DSi XL is 10 euro duurder en de 3DS kost maar liefst 249 euro. Maar de goedkope Nintendo DS Lite heb je al voor minder. Bij verschijnen kostte de Nintendo DS Lite 149 euro. Door de vele andere systemen die nu verkrijgbaar zijn, zijn er verschillende aanbiedingen te vinden en betaal je veel minder voor de DS Lite. Bij de webshop van E-Plaza kun je de Nintendo DS Lite alleen in het zilver kopen, maar je betaalt dan maar 129 euro. Bart Smit heeft in de winkel ook de aanbieding waarbij je maar 119 euro voor de DS Lite betaalt.

Games

Met alleen een Nintendo DS Lite ben je er natuurlijk nog niet. Als je je handheld hebt, wil je uiteraard ook spelletjes kunnen spelen. Niet alleen de DS is goedkoop te verkrijgen; er zijn ook volop goedkope spelletjes. De games die voor de DSi en DSi XL gemaakt worden, zijn ook te spelen op de DS Lite. Daarom zijn niet alle games goedkoop, maar wat oudere games, worden vaak wel afgeprijsd. Afgeprijsde games kun je vinden bij speelgoedwinkels, maar ook bij gamewinkels zoals GameMania, Nedgame en E-Plaza. En bij de eerste twee kun je zelfs tweedehands games kopen, die zijn vaak ook goedkoper dan nieuwe games.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019