Excite

Goedkope opafiets. De Harley Davidson onder de fietsen

Met jouw keuze voor zo een stevige en toch goedkope opafiets, sta je niet alleen. Het is nu al jarenlang de meest verkochte fiets van Nederland, maar hij komt oorspronkelijk uit Engeland.

Goedkope opafiets is er zelfs met versnellingen

Was er jaren terug weinig of geen keuze en moest je je met het standaardmodel opafiets tevreden stellen, dan is ook de goedkope opafiets vandaag verkrijgbaar in alle kleuren, uitvoeringen en opties. Zelfs trendy opafietsen kleuren vandaag het straatbeeld.

Zeer comfortabele fiets

In tegenstelling met vroeger, zijn er vandaag zelfs goedkope opafietsen op de markt met een versnelling. Dat verhoogt het rijcomfort en vooral onze veiligheid in de stad aanzienlijk. De opafiets was, is en blijft een zeer comfortabele fiets. Dat heeft hij te danken aan het feit dat zijn stuur hoger is gemonteerd dan het zadel. Dat voorkomt heel wat ongemakken en vooral rugklachten. Met zijn look is de opafiets ongetwijfeld de Harley Davidson onder de fietsen.

Lage instap voor meer gebruikscomfort

De opafiets heeft een terugtraprem en beschikt nu dus ook over versnellingen. Een goedkope opafiets heeft ook een lage instap voor meer gebruikscomfort en met zijn meestal twee horizontale stangen is het een stevige fiets. Kies voor banden met een formaat van minstens 28 inch. Een goed profiel bevordert de wegligging.

Koop een opafiets in een speciaalzaak

We kunnen onze opafiets zowat overal kopen. Koop je opafiets bij de gespecialiseerde fietsenhandel, daar staan de experts je bij met raad en daad. Kies je voor een goedkope opafiets neem dan zeker eens een kijkje bij Hema.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021