Excite

Leuke en goedkope tuinsets

Tuinsets zijn behoorlijk aan de prijs, zeker als je een speciaalzaak binnenloopt. Maar tegenwoordig is de keuze veel ruimer en hoef je echt niet speciaal naar een tuinwinkel om een leuke tuinset te halen. Sterker nog, juist buiten die tuinwinkels vind je makkelijker leuke en goedkope tuinsets, die eigenlijk altijd wel in je budget passen.

Online shoppen

Echte goedkope tuinsets vind je natuurlijk niet zomaar naast de deur, daarvoor zul je op pad moeten. Je kunt je zoektijd echter wel beperken door op internet vast rond te kijken. Als je een goedkoop adres vindt dat ook nog bezorgt, ben je er in principe natuurlijk al. Aanraders om in ieder geval even te kijken, zijn Blokker en Kwantum. Deze winkels hebben ook vestigingen waar je je bestelling eventueel kunt ophalen. Bestellen moet dan wel via internet, omdat het assortiment tuinmeubelen niet altijd in de winkel te zien is.

Onderhandelen

Net als met veel andere dure dingen is het ook bij tuinsets mogelijk om te onderhandelen. Zo kun je uiteindelijk op meer goedkope tuinsets uitkomen dan je zelf gedacht had. Tot een tien procent korting moet je zeker kunnen gaan, maar in sommige gevallen is meer ook mogelijk. Als je gaat voor de maximale korting, probeer dan een beetje tegen het einde van het seizoen te gaan. Dan willen de meeste mensen het liefst van hun seizoensgebonden artikelen af en kun je mooi je slag slaan. Lukt korting krijgen niet zo goed? Vraag dan om gratis accessoires of gratis bezorging. Dat moet wel kunnen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019