Excite

Verras je kind met een goedkope zandbak

Zandbakken zijn ontzettend leuk om mee te spelen, maar veel ouders laten hun kinderen toch liever niet te lang in de zandbak in de speeltuin zitten. Het komt namelijk regelmatig voor dat er hondjes in poepen of dat er zelfs kleine kinderen zijn die zich nog niet goed kunnen beheersen. Het resultaat? Kans op nare besmettingen. Dan kun je veel beter zelf een goedkope zandbak aanschaffen en die in je tuin neerzetten. Dan heb je er nog goed toezicht op ook.

Mooie houten zandbak

Je kunt bijvoorbeeld een goedkope zandbak kopen bij Wickey. Wickey is specialist in buitenspeelgoed en verkoopt heel veel verschillende zandbakken. Wil je bijvoorbeeld een vierkante, of liever een rechthoekige? En gaat je voorkeur uit naar een zandbak met dak of heb je liever een speciale zandbak, bijvoorbeeld in de vorm van een boot of met een klapdeksel? Kijk eerst ook even goed naar de afmetingen van je tuin, de ruimte die je ervoor kwijt wilt, enzovoorts. Kies niet voor een te kleine zandbak, want als kinderen groeien, zullen ze er minder makkelijk in kunnen spelen. Dat is natuurlijk zonde! Vergeet ook niet de accessoires te bekijken, bijvoorbeeld voor de bodem.

Marktplaats

Op een gegeven moment groeien kinderen natuurlijk uit de zandbak. Dat biedt ook weer nieuw perspectief, want dat betekent dat je ook tweedehands voor een zandbak kunt kijken. Surf eens naar Marktplaats.nl en kijk wat er in jouw omgeving te koop is. Misschien kun je zelfs wel ergens gratis een zandbak ophalen. Dan ben je helemaal goedkoop uit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019