Excite

Uit de zon dankzij goedkope zonneschermen

In de zomer is het altijd weer heerlijk om te genieten van de zon. Toch zoeken veel mensen ook graag de schaduw op. Dat is maar goed ook, want als je te lang in de zon zit, kun je verbranden of zelfs een zonnesteek krijgen. Maar het is zonde om met mooi weer binnen te zitten, dus ga liever voor het alternatief: buiten schaduw realiseren met goedkope zonneschermen.

Goedkoop is niet slecht

Wie denkt dat goedkope zonneschermen per definitie ook van slechte kwaliteit zijn, heeft het gelukkig mis. Tegenwoordig kun je ook veel producten van goede, bekende merken kopen tegen outletprijzen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Zonweringstunter.nl, waar je tot 30 procent korting krijgt op Velux-prijzen en waar ook binnenzonwering met 30 procent korting verkocht wordt. Het assortiment strekt zich uit van gewone schermen tot verandazonwering, complete terrasoverkappingen, garagedeuren en dakramen. Alles is op elkaar afgestemd, dus qua maat zit je altijd goed.

Alternatief

Een goed alternatief is Bouwmarktconcurrent.nl. Hier koop je gewone bouwmaterialen, maar ook zonwering. Er zijn twee mogelijkheden: Budgetline of Professional. Als je niet zoveel te besteden hebt, dan kun je het beste voor de Budgetline gaan. Wil je graag een iets luxere uitvoering, dan kies je natuurlijk de Professional lijn. De lijnen zijn geproduceerd in samenwerking met de bekende zonweringfabrikant Somfy en worden volledig voorgemonteerd afgeleverd. Dat bespaart je dus veel tijd en moeite bij het plaatsen. De schermen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en motieven. Houd de aanbiedingen in de gaten voor hoge extra kortingen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018