Excite

Gratis fotoshoot nodig?

Zoek je op gratis fotoshoot, dan krijg je gelijk al veel hits op Google. Veel professionele fotografen laten je namelijk alleen voor de foto's betalen die je neemt. Ook willen sommigen simpelweg hun portfolio uitbreiden.

Gratis fotoshootEen echte gratis fotoshoot is zeldzaam. Onder andere Pieter de Boer fotografie heeft eens in de zoveel tijd een gratis fotoshoot. Die verzorgt hij kosteloos omdat je een soort van modellencontract afsluit. In ruil voor de fotoshoot en de leuke foto's van jezelf mag hij jouw fotomateriaal gebruiken om reclame te maken voor zijn bedrijf. Op die manier heb je een leuke fotoserie geheel gratis en ben je ook nog eens een ervaring rijker.

Bijna gratis fotoshootSommige fotografen en fotostudio's hebben bijna gratis fotoshoots. De shoot zelf en de tijd die de fotograaf erin steekt, krijg je gratis, en je betaalt alleen voor de foto's die hij voor je afdrukt. Onder andere via joopsmeets.nl kun je dat laten doen. Je kiest enkele foto's direct na de fotoshoot en die reken je af. Vervolgens krijg je die mee naar huis. Verder heb je nog fotografen die voor vijftig euro of minder een fotoshoot van een paar uur houden - ook zeer betaalbaar dus!

Voor wat hoort watNatuurlijk zou het raar zijn als je helemaal gratis een fotoshoot kon krijgen. Pas daarom op voor oplichters. Als je op een portfolio terecht komt of je betaalt alleen voor de fotoprint, dan is nog aannemelijk dat je niets of zo goed als niets betaalt. Staat er echter niets tegenover je gratis shoot, dan is het een kwestie van goed opletten wat het addertje onder het gras is.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020