Excite

Gratis muziek op mobiel zetten

De mobieltjes van tegenwoordig kunnen bijna alles: je kunt er op tv kijken, je kunt muziek luisteren en – o, ja – je kunt er ook nog mee bellen. Natuurlijk moet je wel eerst wat op je mobiel zetten, voor je hier wat mee kunt. Wil je bijvoorbeeld gratis muziek op je mobiel zetten? Dat kan heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, is een computer, internet en natuurlijk je mobiel.

Gratis muziek op je mobiel zetten is eenvoudig. Het vinden van de juiste gratis muziek is iets lastiger. Gelukkig heb je hiervoor speciale websites. Om die websites te vinden, is het handig om eerst een lijstje te maken met de gratis muziek die je graag op je mobiel wilt zetten. Dan kun je veel gerichter zoeken. Als je dat lijstje gemaakt hebt, is het tijd om te zoeken. Hiervoor kun je gewoon je eigen zoekmachine gebruiken. Voer ‘gratis muziek mobiel zetten’ in en vul eventueel deze regel nog aan met de titels van de liedjes die je zoekt en laat je verrassen door de resultaten!

Na het downloaden van de liedjes kun je ze op je telefoon zetten. Dit doe je met behulp van Bluetooth of via het bijgeleverde snoertje. Controleer de handleiding van jouw telefoon om te kijken welke werkwijze van toepassing is op jouw mobiel. Kom je er niet uit? Kijk dan even op internet en zoek op ‘hoe gratis muziek mobiel zetten’. Je vindt dan vast de juiste informatie!

Afbeelding: Flickr, gebruiker johnkarakatsanis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020