Excite

Tips voor goede gratis relatiesites

Voor we beginnen met handige gratis relatiesites, moeten we één misvatting uit de wereld helpen: als je toegang wilt tot een grote datingsite en je wilt gebruik maken van alle functionaliteiten, dan moet je daar bijna altijd voor betalen. Maar als je ook genoegen neemt met eerst proberen en je bereid bent je te behelpen met wat beperkingen, hoeft het je weer geen cent te kosten!

Zoek iemand die bij je past

Een eerste topper onder de gratis relatiesites is Match.com. Daar krijg je de mogelijkheid om mensen te vinden, maar dat is niet alles. Je kunt via Match.com ook juist zoeken op mensen die precies bij je passen. Dat wordt bepaald aan de hand van het profiel dat je op de site invult. Na het aanmelden krijg je meteen een overzicht van singles die aansluiten bij jouw profiel. Dat is vooral handig voor mannen of vrouwen die steeds op het verkeerde type vallen; je krijgt eindelijk eens de keuze uit mensen die wél bij je passen en waarmee je een gezonde relatie op kunt bouwen.

Lexa.nl

Een van de grootste relatiesites van Nederland is Lexa.nl. Je kunt je hier gratis inschrijven. Ook kun je gratis reageren op berichtjes die je krijgt. Wil je meer doen, dan moet je hier wel voor betalen. Vooral voor vrouwen is Lexa.nl een goede optie; zij staan meestal volop in de belangstelling en kunnen zich dus een afwachtende houding veroorloven. Mocht je wel overstag gaan en je inschrijven als betalend lid, houd dan rekening met de Beste Date Garantie: als je binnen een half jaar geen leuke date hebt gevonden via Lexa, krijg je je geld terug!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020