Excite

Gratis telefoon bij een abonnement

Gratis telefoon bij een abonnement

Wie wil er nou geen gratis telefoon? Wanneer je een abonnement afsluit, dan kun je een gratis telefoon krijgen. Hoe hoger het abonnement is, hoe duurder de telefoon vaak is die je gratis kunt krijgen. Wanneer je dus maandelijks veertig euro betaalt, kun je een duurdere telefoon krijgen dan wanneer je twintig euro per maand betaalt.

Blijf bij dezelfde aanbieder

Wanneer je jaren bij eenzelfde mobiele aanbieder blijft, zoals KPN of Telfort, dan kun je vaak leuke korting krijgen op mobiele telefoons. Hoe langer je bij één aanbieder zit, hoe hoger de korting. Je kunt dan ook bij een relatief laag abonnement toch een nieuwe telefoon gratis krijgen. Dit kan dus veel schelen. Het is dan ook raadzaam om niet constant te switchen, maar om lekker bij één aanbieder te blijven die je bevalt.

Welke mobiel?

Niet alle mobiele telefoons komen in aanmerking voor een gratis telefoon. Kijk dus eens wat de mobiele aanbieder zoal te bieden heeft. Soms kan het ook helpen om een beetje te onderhandelen, maar verwacht hier niet altijd even veel van.

Niet echt gratis

Hoewel het zo lijkt alsof je gratis een telefoon krijgt, is dit niet echt het geval. Je moet immers wel voor het abonnement betalen en hoe duurder het abonnement is, hoe duurder de mobiel is die je gratis kunt krijgen. Houd er dus rekening mee dat je een jaar lang elke maand moet betalen voor een specifieke mobiel. En onthoud dus dat gratis niet echt gratis is. Het is puur een manier om je binnen te halen als klant.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020