Excite

Gypsy kleding is de modetrend van dit jaar

De trend van het jaar 2011 is gypsy kleding, zowel in de zomer als de komende herfst. De gypsy kleding kan door iedereen gedragen worden. Al vereisen sommige trends een platte buik. Maar de buik mag ook verborgen worden door een maxi dress die losjes maar elegant over je lichaam valt. Grote ontwerpers die de gipsy stijl lieten zien op de catwalk zijn Roberto Cavalli, Prada, Alexander McQueen en Dolce & Gabanna.

Gipsy stijl

Kenmerken van gypsy kleding zijn de vele kleuren, bloemenprints, maxi jurken en rokken, veel laagjes en topjes met afhangende schouders. Om het geheel af te maken draag je een grote brede riem om je middel en sieraden. Sieraden die bij gypsy kleding horen zijn veel armbanden, kettingen en grote oorbellen. Daarnaast doen sjaaltjes het altijd goed. Draag een sjaal op je hoofd met patronen.

Vero Moda

Een van de betaalbare merken die trendy gypsy kleding verkoopt, is Vero Moda. Onder de naam GYPSY verkopen ze topjes, rokjes en jurkjes. De topjes zijn vol kleurige bloemenprints met pofmouwtjes die je makkelijk ‘off-shoulder’ draagt. De topjes zijn erg betaalbaar, vanaf 16,95 euro.

Maxi-dress

Het afgelopen jaar heeft de maxi-dress steeds meer het huidige modebeeld veroverd. Steeds meer vrouwelijke sterren werden gespot in een lange jurk, waaronder Angelina Jolie. Zowel op de rode loper als op straat met haar stoet kinderen aan haar zij. De maxi-dress is een jurk die niet mag ontbreken in jouw kast deze zomer en komende herfst. De maxi-dress is onderdeel van de gypsy kleding, meer gipsy kan je niet zijn dan in een maxi-dress. De maxi-dress is te krijgen in mooie bloemenprints en kleuren. Kijk op de website www.zalando.nl voor jouw ideale maxi-dress.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021