Excite

HAY Amsterdam geopend

  • HAY Amsterdam

Scandinavisch design doet het goed in de Nederlandse huiskamers. Niet gek dus dat het Deense interieur label HAY in Amsterdam een flagship winkel heft geopend. In hartje centrum van onze hoofdstad zijn de hipste interieur gadgets te koop in een prachtige setting. Van textiel tot lampen, keukengerei, meubels en complete zithoeken, bij HAY Amsterdam kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een hip en clean interieur.

HAY van Rolf Hay

HAY is een merk van ontwerper Rolf Hay, die in 2002 zijn eigen label startte. Hay combineerde klassiek design uit de jaren vijftig en zestig met de eisen de we vandaag de dag stellen. Functionaliteit, vrolijkheid en een solide look komen terug in alle objecten. De populariteit van HAY is nog altijd stijgende, vandaar dat Amsterdam niet achter kon blijven met een eigen HAY House, zoals de flagship stores heten. Na Kopenhagen, Oslo, Berlijn en München is Amsterdam de vijfde stad met een HAY winkel.

Deens design

Ben je fan van HAY of wil je graag Deens design in huis halen? De HAY Amsterdam winkel is inmiddels enkele weken geopend en bevindt zich vlakbij het Spui, aan de Nieuwezijds Voorburgwal en de Spuistraat. De winkel heeft twee ingangen. Gewoon lekker een kopje koffie drinken in de prachtige winkel kan ook: de koffieketen Koffiesalon heeft namelijk een vestiging in het pand.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021