Excite

Koop hiphop kleding online

Kies je hiphop kleding online uit bij een of meer van de vele hiphop online winkels. Online winkelen is ideaal. Vooral als je het te druk hebt om te winkelen. Hip hop kleding is makkelijk online te krijgen. Vanuit de woonkamer of je slaapkamer kan je met gemak jouw ideale hip hop outfit samenstellen.

Praktisch en opvallend

Hiphop kleding is met name praktisch. De kleding zit vaak ruim en los, hetzelfde geldt voor de schoenen. Echt hiphop zijn de opvallende kleuren, gecombineerd met fel gekleurde graffiti-opdrukken. De hiphopstijl is ontstaan in de Amerikaanse getto's, onder andere de Bronx. De ruime losse stijl is afkomstig van de Amerikaanse ex-gevangenen. Doordat zij in de gevangenis geen riemen en veters mochten dragen, liepen zij vaak met afhangende broeken en losse schoenen. Deze stijl zetten zij voort wanneer ze eenmaal weer op straat waren. De stijl bleek ideaal voor de hiphop trend en de hip hop kleding was gecreëerd.

Dansen maar

De stijl werd overgenomen door breakdancers. Het dansen werd makkelijker in losse ruime kleding waar ze vrij in konden bewegen. Draag losse ruime broeken (baggys) in combinatie met een ruimzittende sweater of T-shirt. Daaronder draag je loszittende sneakers. De dames dragen wijd zittende broeken met daarop een strak shirt en eventueel daarover nog een ruime sweater of shirt. Vergeet daarbij niet de felle kleuren en de graffiti prints. Echt hiphop is de hoody, een strakke sweater met capuchon.

Hiphop online

Ideale websites waar je hiphop kleding online kan kopen zijn www.def-shop.nl en www.kickz.com. Beide webwinkels laten zien wat nieuw en trendy is op het gebied van hip hop kleding. Voor mannen zijn de ruiten overhemden weer verkrijgbaar. Daarnaast zijn er weer shirts, sweaters en hoodies verkrijgbaar met nieuwe graffiti prints. Voor de vrouwen zijn er ook weer nieuwe hoodies, vesten en off-shoulder sweaters. Allemaal in felle kleuren zoals rood, felblauw en roze. De hip hop shirts zijn voorzien van stoere kreten in graffiti letters. Een item waar vrouwen zeker niet om heen kunnen zijn de strakke korte vesten met rits. Die zitten comfortabel, hebben felle kleuren en prints en zijn helemaal hiphop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019