Excite

Hoe kun je online een gsm nummer zoeken?

Een huisnummer kun je gemakkelijk opzoeken in het telefoonboek. Maar steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huistelefoon te laten vervallen en alleen nog gebruik te maken van hun mobiele telefoon. Maar er bestaat geen telefoonboek met gsm nummers, hoe kun je dan toch iemands gsm nummer zoeken?

Online een gsm nummer zoeken

Er zijn online verschillende sites waar je op zoek kunt gaan naar iemands gsm nummer. De 06gids.nl is hiervan een goed voorbeeld. Je hoeft alleen de naam en de woonplaats of postcode te weten. Een gsm nummer wordt echter nooit zomaar geplaatst. Dit maakt het zoeken naar een gsm nummer een stuk moeilijker. Iemand moet namelijk eerst zelf zijn telefoonnummer toevoegen voordat deze zichtbaar wordt op een site. Niet iedereen wil zijn telefoonnummer voor iedereen zichtbaar maken. Daarom wordt ook de mogelijkheid geboden om het telefoonnummer af te schermen. Je kunt dan wel een sms of een email sturen naar de persoon waar je naar op zoek bent.

Social media

Een andere manier om iemands gsm nr te zoeken is door middel van social media sites, zoals Hyves. Veel mensen hebben namelijk hun mobiele telefoonnummer ingevuld op hun profiel. Je zult wel eerst vrienden moeten worden met de persoon naar keuze.

Wat kun je doen als iemand onvindbaar is?

Sommige mensen zijn online onvindbaar. Ze hebben nergens gegevens achter gelaten en hebben geen profiel op een social media site. Wanneer dit het geval is en je wilt toch heel graag iemands gsm nummer hebben, dan is er eigenlijk maar één oplossing. Je zult contact moeten leggen met iemand uit zijn of haar omgeving, denk bijvoorbeeld aan een collega, familielid of vriend. Misschien kun je deze manier aan iemands telefoonnummer komen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020