Excite

Hometrainer van Aldi: goede investering?

Wie laat zich niet verleiden om een hometrainer te kopen? Onder het mom van 'dan hoef ik niet meer naar de fitness, want ik heb geen tijd' schaffen we zelf zo'n thuisfiets aan. Dan kunnen we trainen als we tijd en zin hebben. De voornemens zijn altijd goed. De praktijk is wat anders! En omdat we toch al twijfelen aan onze zelfdiscipline op sportief gebied, geven we liefst niet al te veel geld uit. Met een beetje geduld verschijnt er een hometrainer in de folder van Aldi. Hun meest populaire verkoopitems komen immers een paar keer per jaar terug in het assortiment. Als vaste kant van de Aldi weet dat je er dan wel zo vroeg mogelijk bij moet zijn. De voorraad is gewoonlijk snel uitgeput.

Aldi's hometrainer nader bekeken

Als je met meerdere sportievelingen in je gezin bent, is een beetje verstelbaarheid wel belangrijk. Zo kan iedereen het apparaat instellen naar eigen afmetingen. Bij de Aldi hometrainer zijn het stuur en zadel verstelbaar in de hoogte. Het stuur heeft bovendien een ergonomisch ontwerp meegekregen. Voor gebruik door meerdere personen is ook handig meegenomen dat de weerstand op de aandrijving van het vliegwiel instelbaar is.

Verder wordt er een computer meegeleverd. Voor je eigen motivatie en geweten is het bemoedigend dat je de afgelegde afstand, snelheid, trainingstijd, calorieverbruik en hartslagmeting na je ijverige trainingssessie kunt aflezen.

Goede, sterke pedalen zijn uiteraard ook van belang. Zij worden zwaar geteisterd tijdens jouw gezondheidssessie. Ze zijn dan ook extra verzwaard en hebben zelfs sluitriempjes. Nog enkele extra's zijn een  handdoekrekje en een drinkbus.

Handig is dat je sportieve vriend verrijdbaar is. Want hij staat wel eens in de weg, bijvoorbeeld als je aan het poetsen bent. Je schuift hem makkelijk aan de kant. Zorg er alleen voor dat het niet voor 'eeuwig' is.

Prijs en garantie

Bij de folderaanbieding van januari dit jaar was de prijs 99,99 euro. Met een garantieperiode van 3 jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020