Excite

Koop je hometrainer via Marktplaats!

Op zoek naar een hometrainer? Marktplaats heeft een uitgebreid en altijd wisselend aanbod. Je betaalt bovendien nooit te veel doordat je goed kunt vergelijken met de nieuwprijzen van de apparaten.

Beter zoeken

Ga je op Marktplaats per categorie zoeken, dan kan dat nog best een uitdaging zijn. Niet iedereen zet haar of zijn hometrainer in dezelfde groep te koop. De één zet hem bij de categorie fitness, de ander bij de categorie fietsen en wielrennen. De beste manier om op marktplaats.nl het complete aanbod hometrainers te zien, is door 'hometrainer' als zoekterm in te vullen. Zo krijg je het aanbod uit alle categorieën te zien waarin een hometrainer wordt aangeboden.

Tweedehands of nieuw?

Een hometrainer via Marktplaats kopen betekent niet meteen dat je een tweedehands hometrainer koopt. Vaak staan er ook aanbiedingen van bedrijven op de website. Deze zijn niet altijd goedkoper dan wanneer je gewoon op 'hometrainer' zou zoeken in een webshop. Kijk dus ook goed of je bij nieuwe hometrainers (of 'zo goed als nieuw') te maken hebt met een persoon of een bedrijf.

Marktplaats voor bedrijven

Zoals gezegd adverteren bedrijven ook op Marktplaats en dan niet met extra goedkope prijzen. Er zijn echter ook bedrijven die advertenties plaatsen bij een leegverkoop. Zo kun je hometrainers op de kop tikken die van een sportschool zijn geweest. Het blijft dus op Marktplaats een kwestie van goed kijken en vergelijken.

Bezorgen of halen?

Een hometrainer is groot en is zwaarder dan tien kilo. Met de gewone pakketpost kan hij dus niet mee. Je bent goedkoper uit als je je hometrainer zelf gaat halen. Heb je zelf geen (grote) auto, vraag dan of de verkoper eventueel (tegen een kleine vergoeding) de hometrainer wil brengen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019