Excite

Huis huren in Rotterdam

Als je even op internet rondkijkt, zie je dat er genoeg huizen en appartementen te huur zijn in Rotterdam. Omdat het aanbod zo groot is, is het goed om te weten wat je mogelijkheden zijn. Wat kun je bijvoorbeeld per maand betalen aan vaste lasten? Vaak is de huur voor een Rotterdamse woning exclusief gas, water en licht. Houd er dus rekening mee dat er maandelijks meer kosten te betalen zijn dan alleen de huurprijs.

Weet je wat je precies uit kunt geven aan je huurwoning, dan kun je gerichter gaan zoeken naar je huurwoning in Rotterdam. Behalve de gewenste maximale huurprijs kun je je zoektocht ook makkelijker maken door je wensen voor de minimale oppervlakte in te voeren op de diverse sites met aanbod huurhuizen in Rotterdam. Ook het minimale aantal kamers is in te geven.

Om je zoektocht naar een huurwoning in Rotterdam nog specifieker te maken, kun je bepalen waar in Rotterdam je het liefst zou willen wonen. Natuurlijk moet je met die wens wel rekening houden met je budget. In het centrum van Rotterdam vind je weinig betaalbare huurwoningen die ook nog een beetje ruim zijn. Net buiten het centrum heb je meer kans om iets te vinden.

Wil je tijdelijk in Rotterdam wonen, dan kun je terecht in één van de gestoffeerde huurwoningen die de stad rijk is. Zo heb je al voor minder dan duizend euro per maand een huurwoning die compleet is ingericht. Zo’n woning is ideaal voor iedereen die tijdelijk op zoek is naar woonruimte in Rotterdam, bijvoorbeeld als je na een jaar wil gaan reizen of als je koopwoning pas over enkele maanden wordt opgeleverd.

Afbeelding: Flickr, CorporatieNL

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020