Excite

Mooi huis kopen in Overijssel

Als je graag woont in één van de mooiste provincies van Nederland, dan kun je maar het beste een huis kopen in Overijssel. Overijssel ligt wat meer naar het noorden van het land, maar nog steeds behoorlijk centraal. De bekendste stad is natuurlijk Zwolle, de hoofdstad. Andere bekende steden in Overijssel zijn Enschede, Hengelo, Almelo en Deventer. In heel Overijssel wonen maar liefst een miljoen mensen, die samen verdeeld zijn over zo'n 25 gemeenten.

Huis vinden

Een huis kopen in Overijssel is tegenwoordig niet zo moeilijk meer. Via Funda.nl kun je in elke stad kijken wat er te koop is. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je direct op prijs en regio kunt selecteren. Als je bijvoorbeeld niet in Zwolle wilt wonen, maar wel in de buurt en niet precies weet welke plaatsen er in de buurt liggen, dan kun je met Funda gewoon zoeken in een straal van zoveel kilometer rond Zwolle. Je komt dan bijvoorbeeld uit bij Hasselt, of Dalfsen. Ook op websites als Jaap.nl kun je terecht voor het meest actuele aanbod op het gebied van woningen.

Prijzen

Des te verder je naar het noorden gaat, des te voordeliger de woningen over het algemeen zijn. in Overijssel is het prijsniveau redelijk normaal te noemen. Het is ook afhankelijk van waar je zit: in Zwolle kun je best fiks betalen voor een appartement, terwijl je bijvoorbeeld in Steenwijk voor €150.000 een leuk huis hebt. Kijk dus vooral naar je budget en wat je daarvoor het beste kunt doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020