Excite

Hoe vind je een huis te koop in Friesland?

Meren, de Waddenzee en het IJsselmeer: hou je van water dan is Friesland de plek waar je moet wonen. De provincie is dan ook geliefd bij watersporters enn natuurliefhebbers, want waar water is daar zijn ook veel vogels. Daarnaast vind je er leuke steden. Denk bijvoorbeeld maar aan de elf steden van de wereldberoemde schaatswedstrijd: de Elfstedentocht. Harlingen, Franeker, Dokkum... ze hebben allemaal hun eigen karakter. Maar of je nu de rust van het platteland opzoekt, aan het water wilt wonen of juist middenin in het centrum in een van de Friese steden: de volgende online tips helpen je op weg.

De databases van de grote huizensites

Een van de grootste websites op het gebied van huizenverkoop is www.funda.nl. Alleen al voor Friesland vind je hier 11.222 koophuizen. Gelukkig kun je de zoekresultaten makkelijk filteren op bijvoorbeeld woonhuis, appartement en de grootte van het woonoppervlak. Nog meer woningen vind je op www.huizenzoeker.nl. Ook hier kun je gemakkelijk je zoekgebied afbakenen wanneer je alleen wilt kijken naar een huis dat te koop staat in Friesland.

Kijk eens bij vraag- en aanbodsites

Een andere manier van zoeken is via een van de vraag- en aanbodsites zoals www.marktplaats.nl. Hier vind je misschien net je droomhuis dat niet op een van de grote huizensites wordt aangeboden. Een huis dat te koop staat in Friesland kun je ook vinden via www.tweedehands.net.

De lokale krant

Nog een manier om op zoek te gaan naar een huis dat te koop staat in Friesland is naar de plaats te gaan waar je wilt gaan wonen. Koop daar een lokale krant en check de advertenties. Tip: ga op zaterdag, dan is de krant meestal het dikste en staan er de meeste advertenties in.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019