Excite

Huur een container voor je afval

Je hebt verschillende soorten containers die je kunt huren. Je hebt bijvoorbeeld de open afvalcontainer. Deze is heel erg makkelijk om afval in te gooien. Het is echter een minder geschikte container wanneer hij op een openbare plek staat waar andere mensen makkelijk bij kunnen. Andere mensen kunnen er dan afval ingooien en dit moet jij betalen. Je hebt open containers in allerlei formaten. De kleinste is 3 m³ maar je hebt ze ook in het formaalt 27 m³.

Je hebt ook gesloten containers. Deze zijn vooral handig om ergens te plaatsen waar mensen bij kunnen die je niet kent. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat er spul in wordt gegooid door anderen. Er zijn ook erg veel soorten maten in de gesloten containers, net zoals bij de open containers.

Zorg dat je van tevoren bedenkt hoe groot de container moet zijn die je nodig hebt. Het is zonde als je een te grote container hebt, want dan betaal je te veel geld voor je afval. Ook een te kleine container is zonde, want dan moet je er eentje extra bestellen.

Er zijn veel bedrijven waar je containers kunt huren. Het is verstandig om de verschillende bedrijven goed met elkaar te vergelijken. Kijk naar de voorwaarden. Hoe lang kan een container blijven staan? Is dit lang genoeg? Wat zijn de prijzen? Door te vergelijken kun je het beste bedrijf vinden.

Afbeelding: Flickr, gebruiker future.atlas.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021