Excite

Huur een huis in Eindhoven

Eindhoven is gezellig. Niet alleen tijdens carnaval, maar eigenlijk altijd. Het centrum is erg levendig, met veel uitgaansgelegenheden. Ook kun je naar de Effenaar voor leuke concerten en naar het PSV-stadion voor voetbalwedstrijden.

In Eindhoven wonen is iets waar veel mensen van dromen. Er zijn gelukkig veel huurwoningen in Eindhoven. Je kunt vlakbij het centrum gaan wonen, maar ook in een andere wijk, zoals Acht. Het is daar vaak een stuk rustiger dan bij het centrum en je hebt een goede busverbinding. Je kunt ook in plaatsen rondom Eindhoven wonen, zoals Best en Geldrop. Bedenk dus vooraf goed wat je wilt en waar je wilt wonen.

Om een huurwoning in Eindhoven te krijgen, moet je je inschrijven bij een woningbouwvereniging. Je krijgt punten voor de periode dat je ingeschreven staat en hoe meer punten je hebt, hoe groter de kans op een woning. Het kans soms lang duren om een huurwoning te krijgen, dus zorg dat je je ruim op tijd inschrijft.

Studenten kunnen op zoek naar een studentenkamer om te huren. Deze zijn er genoeg in Eindhoven. Hiervoor hoef je niet ingeschreven te staan. Reageer op studentenkamers en laat weten dat je op zoek bent naar een woning. Met een beetje geluk kun je een kamer krijgen en in Eindhoven wonen.

Afbeelding: Flickr account clowntje

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020