Excite

Huur een opslagplaats

Opslagplaatsen zijn overal in het land te huur, dus het is raadzaam om er eentje te kiezen bij jou in de buurt. Een opslagplaats kun je via het internet vinden, maar ook in de gouden gids zul je genoeg tegenkomen. Let dus in eerste instantie op de locatie. Hoe verder weg, hoe duurder het vaak ook nog wordt, omdat alles er ook heen vervoerd moet worden.

Het is ook belangrijk om de maat van de opslagruimte goed te bekijken. Hoe groot is de opslagruimte? Kun je er wel al je spullen in kwijt? En wat als er meer bij moet, of eventueel iets specifieks uit? Let op dit soort dingen en bekijk eventueel wat de voorwaarden erover zeggen.

Ook heel belangrijk is de verzekering. Zijn de opgeslagen spullen verzekerd? Wat als er brand uitbreekt of er een lekkage is? Wie is er dan verantwoordelijk? Bekijk of alles al verzekerd is, of dat je een aanvullende verzekering moet aanschaffen. Zorg dat je absolute zekerheid hebt hierover. Er is immers altijd de mogelijkheid dat er toch iets gebeurd.

Als laatste moet je op de prijs letten van de opslagruimte. Vergelijk daarom verschillende opslagruimtes met elkaar en vind zo de meest geschikte ruimte. Succes!

Afbeelding: Flickr, gebruiker misskrissi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020