Excite

Huur en woning in de stad Amsterdam

Het is natuurlijk sowieso erg belangrijk om je in te schrijven bij een woningstichting. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans is dat je uiteindelijk een woning krijgt. Voor speciale gevallen kun je meer punten krijgen en heb je dus eerder kans op een woning. Dit is bijvoorbeeld als je in een scheiding zit, of als je al een tijd in Amsterdam woont. Toch kan het dan nog steeds jaren duren tot je eens een woning krijgt.

Het is ook mogelijk om particulier te huren. Je kunt advertenties vinden voor particuliere huurwoningen in Amsterdam in de verschillende krantjes. Ook bij supermarkten willen nog wel eens advertenties hangen. Kijk hier dus goed naar uit, want bij particuliere verhuurders heb je doorgaans niet te maken met lange wachttijden.

Studenten willen graag een kamer huren in Amsterdam. Voor hen is het belangrijk dat ze veel op advertenties reageren. Vaak moet je dan langskomen om te kijken of je bij de andere bewoners past. Soms kan het een lange weg zijn om een kamer te huren. Er zijn immers veel studenten die willen huren. Zorg dus dat je actief blijft zoeken en laat aan iedereen weten dat je een kamer nodig hebt. Zo heb je sneller kans op een leuke woonplek.

Afbeelding: Flickr account redjar

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020