Excite

Vind een huurwoning in Veendam

Huurwoning in Veendam

Wil jij in Veendam een huurwoning vinden? Veendam ligt in de provincie Groningen. Ideaal voor mensen die rust en vrijheid willen. Het is dan ook een geliefde streek. Hoe kun je het beste aan een huurwoning in Veendam komen? Lees hier welke stappen je het beste kunt nemen.

Schrijf je in bij Acantus

Als je een woning wilt in Veendam, dan kun je je het beste inschrijven bij Acantus. Dit kan op acantus.nl. Acantus is de woningstichting en je bent meteen ingeschreven bij zes gemeentes, namelijk Veendam, Bellingwedde, Delfzijl, Oldambt, Pekela en Vlagtwedde. Wanneer je inschrijft, kost dit eenmalig 10 euro. Je hebt dan voor altijd de mogelijkheid op woningen te reageren in deze zes gemeentes.

Bouw punten op

Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer punten je opbouwt. Elke maand krijg je er een punt bij. Wanneer je urgentie hebt, krijg je meer punten en kun je dus sneller een woning krijgen.

Reageer op woningen

Op de website van Acantus kun je de woningen zien die aangeboden worden. Je kunt op gemeente zoeken, maar ook op prijsklasse of type woning. De persoon die de meeste punten heeft opgebouwd mag de woning bekijken en besluiten of hij of zij interesse heeft. Hoeveel punten je nodig hebt om een woning te kunnen krijgen is helemaal afhankelijk van het type woning en het aantal mensen dat op de woning reageert. Wees dus vooral actief, hoe vaker je reageert, hoe groter de kans dat jij de meeste punten hebt. Geef dus vooral niet op!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020