Excite

Een huwelijk in het buitenland

Een huwelijk in het buitenland doet vaak denken aan een sprookje. In een warm land schijnt de zon altijd en kun je dus echt een prachtige bruiloft in open lucht hebben. Mensen kunnen in het buitenland trouwen, omdat ze er familie hebben wonen, of omdat het een droom van ze is. Lees hier over enkele bijzondere plekken waar je kunt trouwen.

Las Vegas

Las Vegas wordt vaak gezien als een stad waar je kunt trouwen. Er zijn enorm veel plekken waar je terecht kunt en je kunt je laten trouwen door talloze figuren. Laat je bijvoorbeeld trouwen door een engel of door Elvis Presley.

Aruba

Droom jij van een bruiloft op een wit strand met stralend weer? Ga dan naar Aruba. Je kunt daar je feest in de zon vieren maar ook prachtige bruidsfoto's maken, aangezien de natuur en de stranden echt romantische plaatjes kunnen bieden. Een groot voordeel is ook de taal. Op Aruba spreken veel mensen Nederlands, waardoor het communiceren gemakkelijk gaat.

Bali

Ook Bali heeft verschillende mogelijkheden om te trouwen. Trouw op het strand of met uitzicht op de rijstvelden. Je kunt je ook voorstellen dat hier prachtige foto's gemaakt kunnen worden. Houd er rekening mee dat de getuige geen eerste- of tweedegraads familielid mag zijn.

Rome

Ook Rome is een prachtige stad om te trouwen. De stad heeft enorm veel geschiedenis en daardoor hangt er een bijzondere sfeer. Je kunt trouwen in één van de vele kerken of zelfs er voor kiezen om in Vaticaanstad te gaan trouwen. Je kunt hier gebruik maken van een vertaler tijdens de ceremonie.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020