Excite

Hypotheekadvies inwinnen doe je zo

Hoeveel kan ik maximaal en verantwoord lenen? Wat is voor mij de meest gunstige rente? Wat worden mijn maandlasten en past dit? – drie van de vele vragen die je hebt wanneer je een huis koopt of gaat kopen. Wil je de aankoop van je nieuwe huis met vertrouwen tegemoet zien, win dan eerst hypotheekadvies in bij een hypotheekadviseur.

Bij de meeste adviesgroepen kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Zoals bij Van Bruggen Adviesgroep, RVS of bij de Hypotheekadviseur. Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Een passende hypotheek is dan ook enorm belangrijk. Ook in een mooi huis moet je leuke dingen kunnen blijven doen. Een verkeerde financiering kan grote gevolgen hebben voor je persoonlijke levensstijl.

Het kiezen van de best passende hypotheek of hypotheker is niet makkelijk. Er is een doolhof aan verschillende aanbieders van hypotheken, hypotheekvormen en voorwaarden. Je kunt natuurlijk ook naar een bank gaan, maar een onafhankelijke hypotheekadviseur heeft een aantal voordelen. Een bank beperkt zich tot het eigen assortiment en misschien past de hypotheek van een andere hypotheekverstrekker wel veel beter bij jouw situatie en wensen. Het is daarom verstandig om niet op het eerste het beste aanbod in te gaan. Vergelijk je hypotheekofferte altijd met een aantal andere aanbiedingen.

Omdat hypotheekadviseurs met vrijwel alle hypotheekverstrekkers in Nederland zaken doen, kunnen ze echt objectief zijn. Ze kunnen een goede vergelijking voor je maken van de verschillende mogelijkheden . Laat je dus altijd goed informeren door een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Casey Serin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020