Excite

Haal Ibiza in huis met Ibiza kleding online webshops

Kies je nieuwe zomerkleding uit de collectie voor Ibiza kleding online met de laatste en exclusieve trends. Ibiza kleding staat voor feesten, strand en gezellige etentjes. De Ibiza stijl is geïnspireerd op de hippiestijl waarin design en markt met elkaar gecombineerd zijn. De Ibiza stijl volgt de laatste trends gedragen door diverse sterren die zich vaak laten zien op het zonnige eiland Ibiza.

Ibiza stijl

Ibiza kleding herken je dit jaar aan lange jurken met kleurige bloemenprints, T-shirts en tops met knallende teksten, kanten tops en vestjes, en versieringen allen gecombineerd met leren accessoires. Ibiza kleding kan je online vinden en kopen via de websites love2dress.nl en pureibizafashion.com.

Love2Dress

De website Love2Dress is een website met een categorie gericht op ibiza kleding: Ibiza Style. Hier vind je jurken, rokken, jumpsuits, broeken, topjes en de bijbehorende accessoires. Als je wil kan je hier een gehele Ibiza stijl garderobe aanschaffen. Voordeel is dat je meteen ziet wat de huidige Ibiza trend is. Voor de Ibiza fans is dit een geweldige site om te shoppen. De kleding is helemaal Ibiza en eenmaal begonnen, kan je niet meer stoppen. De kleding kost gemiddeld 70 euro. Kijk maar snel eens op www.love2dress.nl.

PureIbizaFashion

De website PureIbizaFashion is opgezet door twee Nederlandse ondernemers die exclusieve kleding, schoenen en accessoires verkopen volgens de laatste Ibiza trends. Zij lopen de hippiemarkten op Ibiza af en stellen daarmee hun collectie samen. Zij verkopen die via de website, op de festivals en braderieën in Nederland en zelfs bij mensen thuis op een Pure Ibiza Fashion Party. De kleding op de site is zeer betaalbaar, jurken en tops kosten gemiddeld 20 euro. De exclusieve Ibiza label laarzen en de tassen zijn daarentegen wel zeer prijzig. Voor meer informatie kijk dan snel op www.pureibizafashion.com.

De Ibiza trend is een veelgevraagde en gevolgde trend. Ibiza kleding online kopen, is nooit zo makkelijk en toegankelijk geweest. Als jij niet naar Ibiza kan, laat Ibiza dan naar jou komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018