Excite

Snel drogen met een Ignis wasdroger

Een wasdroger is natuurlijk best een luxe maar in een land als Nederland, waar de regenachtige dagen talrijker zijn dan gewone droge dagen, kan het ook best een noodzaak zijn. Dat je niet een erg hoog bedrag hoeft te betalen voor een goede droger, bewijst de Ignis wasdroger wel. Deze wasdroger is gemakkelijk in gebruik en biedt heel veel mogelijkheden voor een relatief lage prijs. Hoe weet je welke Ignis wasdroger je het best kunt kopen? Volg deze tips!

Kies het juiste type

Als je voor het eerst op zoek bent naar een Ignis wasdroger, dan zul je merken dat er verschillende types zijn. De belangrijkste soorten zijn de luchtafvoerdroger en de condensdroger. Het verschil tussen deze twee drogers is dat de luchtafvoerdroger een afvoer in de buitenlucht nodig heeft en een condensdroger het vocht opvangt in een bakje. Voor de luchtafvoerdroger is het niet genoeg dat de slang naar buiten wordt gehangen; hier moet echt een apart afvoerkanaal voor gemaakt worden. Neem dit mee in je berekening als je wilt kijken wat het voordeligst is. Als je al een aansluiting in je huis hebt, dan is dat probleem natuurlijk direct al opgelost.

Bekijk belangrijke aanvullende factoren

Het type droger is niet het belangrijkste. Het heeft een invloed op de prijs, maar het is natuurlijk niet het enige punt waar je naar moet kijken. Minstens zo belangrijk zijn het vulgewicht, het type, het aantal programma's en natuurlijk het energieverbruik. Hoewel je met een Ignis wasdroger op die punten bijna altijd wel helemaal goed zit, kan het natuurlijk geen kwaad om dit nog even extra te controleren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019