Excite

In beweging met een hometrainer

Er zijn enorm veel verschillende hometrainers te verkrijgen. Je hebt ze met talloze opties, waarbij je bijvoorbeeld je hartslag kunt meten, of kunt verstellen hoe zwaar het fietsen wordt. De ene hometrainer is erg stevig en zwaar, terwijl de ander makkelijk op te ruimen is en inklapbaar is, zodat je hem onder je bed kan schuiven of in een kast kunt stoppen zodra je het niet gebruikt.

Een hometrainer is handig voor als je regelmatig wilt bewegen. Je kunt lekker tv kijken of een boek lezen, terwijl je toch in beweging komt. Er is zelfs een spel op de Wii, waarbij je met een hometrainer je poppetje moet besturen. Dit spel heet Ciberbike en de hometrainer wordt bij het spel geleverd.

Als je een hometrainer gaat kopen, bedenk dan goed wat je eisen zijn. Er zijn hometrainers in allerlei prijsklassen. Soms kun je ook een pakket kopen met meerdere fitnessapparaten, ideaal wanneer je hier de ruimte voor hebt. Deze pakketten zijn namelijk doorgaans in verhouding een stuk goedkoper.

Je kunt een hometrainer kopen in een sportwinkel, maar ook op internet heb je genoeg opties. Bij een sportwinkel is het grote voordeel dat je het apparaat vooraf kunt testen. Als je het via internet koopt kan dit niet, maar je kunt natuurlijk altijd op zoek gaan naar reacties van andere gebruikers.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020