Excite

Inbouw wasdroger: wat is de beste keuze?

Een inbouw vaatwasser is in bijna elk huishouden te vinden. Een inbouw wasdroger zie je veel minder vaak. Dat komt waarschijnlijk omdat er niet heel veel inbouw drogers gemaakt worden. Gelukkig bieden de grootste merken wel mooie exemplaren aan.

Bosch WTE 6920

Bosch is één van de leveranciers die een mooie inbouw wasdroger heeft gemaakt, de WTE 6920. Deze droger opent direct al met een sterk punt: het valt in energieklasse A. In totaal heeft deze droger maar liefst 11 droogprogramma's en twee drooginstellingen, namelijk kreukherstellend en witte/bonte was. Ook is er een apart programma voor de wollen was. De bediening van dit apparaat gaat eenvoudig via tiptoetsen. Via LED-lichtjes wordt aangegeven hoe ver het programma gevorderd is en welk programma uitgekozen is. De droger beschikt verder onder meer over binnenverlichting, een veiligheidstemperatuurregelaar, start uitstel van maximaal 19 uur en de draairichting van de deur is eenvoudig aan te passen.

Siemens WT 79020

Een alternatief voor de inbouw wasdroger van Bosch is de WT 79020 van Siemens. Met energieklasse C is deze droger minder energiezuinig dan de Bosch, maar het toestel is wel voordeliger. Het beschikt ook over 11 programma's en twee extra programma's, namelijk 'glad' en 'wol finish'. Dankzij het DUO Tronic systeem kan er precies gedroogd worden. De verschillende programma's zijn te selecteren met één knop en je kunt zelfs de gewenste droogtegraad invoeren. Praktisch is dat deze droger in hoogte verstelbaar is, zodat het makkelijk is om hem in te bouwen. De binnentrommel is bovendien verlicht, dus ook drogen op meer donkere plekjes is mogelijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019