Excite

Bekend met interieurs?

Of het nu je slechtste of beste dag is, je woning is er en kan je steun en toeverlaat bieden. Deze positie brengt de relatie tussen jij en je woning een unieke situatie. Het is uitermate belangrijk dat de woning waarde toevoegt aan je leven en zodanig complementair is tot al je wensen.

Identiteit en verlangen

Daarom begint de inrichting van je huis bij een idee van je eigen identiteit en verlangens. Je gaat dingen af als hoe belangrijk comfort en luxe is tegenover eenvoud en budget. Dan maak je een lijst van alle mogelijke aankoopplekken van interieurs. Wanneer je dit overzicht hebt, ben je klaar voor de volgende stap om je nieuwe woning eens te voorzien van interieur.

Kernelementen

Maar voordat je op jacht gaat en interieur gaat verzamelen, ga je terug naar de basis. Welk gevoel moet je woning ademen? Is het sereniteit voor meer stabiliteit in je leven als een rots in de branding of is het meer passie voor meer spontaniteit en kracht? Denk aan meer grijs en turkooistinten en natuurlijke stoffen bij sereniteit en meer gedurfde kleuren en combinaties bij een huis vol passie. Deze kernelementen zijn allesbepalend voor de keuze van interieurs.

Prioriteiten

Al met al, houd de prioriteiten in de gaten en wees alert maar niet krampachtig tegenover goede aanbiedingen en wees bewust dat de juiste interieur bijeen zoeken tijd kost en geduld. Er zijn zoveel bronnen om raad te plegen voor nieuw en fris interieur of juist tweedehands gouden vangsten. Haastige spoed is zelden goed. Juist de gelaagdheid van deze zoektocht maakt dit proces zo mooi.

Om een lang verhaal kort te maken, iedereen leeft ergens, maar diegene die leeft in een tempel leeft zijn leven als een keizer. Verschil moet er zijn en dat wordt ontbloot door de inrichting van je woning. Vandaag is het begin van de opbouw van je tempel. Succes!


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020