Excite

Ga naar Intratuin voor mooie vijvers

Via de webwinkel en website van Intratuin vind je informatie en materialen voor vijvers. Naast de benodigdheden voor vijvers, geeft Intratuin ook inlichtingen over de vijvers. Bij een vijver komt meer kijken dan alleen een bak water.

Vijveronderhoud

Het tuincentrum Intratuin geeft informatie over vijverpompen, fonteinpompen, combisets, filters en vijveronderhoud. Daarnaast geeft Intratuin ook advies over de soort vijvers die horen bij welke waterplanten en vissen. Bedenk goed waarvoor je een vijver wilt. Welke vijver je gaat plaatsen, is erg afhankelijk van wat er in gaat leven.

Soorten vijvers

Intratuin heeft diverse soorten vijvers. Intratuin verkoopt kant en klare vormvijvers. De vormvijver is ideaal als je geen gat wilt graven. De vijver krijgt extra sfeer met mooie waterplanten. Het houden van vissen in een vijver is niet per se nodig. Indien je al kan genieten van mooie waterplanten in je vijver in combinatie met een kleine waterval of fontein, dan is dit prima.

Prijzen

Wanneer je toch vissen in de vijver houdt, dan heb je een vijverpomp en filter nodig. Deze houden de vijver goed schoon, wat fijn is voor de vissen. Intratuin raadt een mechanische en biologische filter aan. Intratuin biedt uitstekende pompen en filters aan voor vijvers van hun eigen huismerk. De prijzen voor pompen liggen tussen de 40 en 150 euro. Naast het Intratuin merk heeft Intratuin ook pompen van het merk Hozelock. De filters van het Intratuin merk kosten tussen de 99 en 160 euro. Intratuin heeft nu een Hozelock combiset in de aanbieding die afgeprijsd is van 209 naar 179 euro. Deze combiset bestaat uit een filter, een fonteinpomp, vijverslang en slangklemmen.

Voor het plaatsen van een vijver in je tuin, laat je dan goed informeren. Bedenk wat je er in wilt laten leven en kies op basis daarvan de vijver uit. Kijk op de website van Intratuin voor alle informatie over vijvers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019