Excite

Je laptop zit goed in een laptop tas

Hoewel laptops steeds voordeliger worden, is de aanschaf van een eigen exemplaar natuurlijk nog steeds een belangrijke, die best veel geld kost. Daarom doe je er goed aan om een klein beetje extra geld uit te trekken en er direct een laptop tas bij te kopen. Hiermee bescherm je je laptop tegen stoten en schokken, waardoor deze uiteindelijk langer meegaat.

Een laptop tas is speciaal gemaakt voor laptops; er zit een ruim vak in waar je je computer in kwijt kunt. Bovendien is er vaak nog ruimte voor andere dingen. Je hoeft dus niet per se met heel veel tassen te slepen. Je hebt laptoptassen in verschillende vormen: van handtas tot mailbag en van eenvoudige hoes tot complete koffer. Wat voor jou het handigst werkt is natuurlijk persoonlijk en hangt wellicht ook af van je werk. Als je representatief voor de dag moet komen, kan het handiger zijn om een koffer of handtas te kiezen, in plaats van een – shabby – mailbag.

Een laptop tas kost in ieder geval tegenwoordig niet zoveel meer. Je hebt ze al vanaf een paar euro. Als je echter een luxe exemplaar wilt, kun je hier weer met gemak een paar honderd euro voor neertellen. Als dat je veel lijkt, bedenk je dan hoeveel langer je kunt doen met zo’n goede laptop tas én denk eraan dat je de tas niet per se weg hoeft te doen als je een nieuwe laptop koopt. De tas gaat uiteindelijk vaak veel langer mee!

Afbeelding: Flickr account Steve Keys

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020