Excite

Jongens fietsen sportief, snel en acrobatisch

Jongens fietsen anders dan de meisjes. Jongens willen stoere, sportieve en snelle fietsen. Voor jongens zijn daarom allerlei soorten fietsen te krijgen. Voor de sportieve acrobatische jongens, voor de snelle jongen en voor de hardwerkende jongens. Vanwege de groei bij jongens zijn fietsen in verschillende maten te verkrijgen. Zo kunnen kleine en grote jongens die ideale fiets uitzoeken.

Sportief

Sportieve jongens kiezen fietsen als de BMX en de freestyle fietsen. Hiermee kunnen ze allerlei kunsten uitvoeren. Fietsen op één wiel, draaien, springen, noem maar op. De fiets wordt dus niet meer gebruikt als een vervoermiddel alleen. Meer bewegingen en acties mogelijk zijn met fietsen. Zeker handig om indruk mee te maken. De BMX heeft een stoer uiterlijk met de stoere, dikke banden en de stootkussens. Jongens kunnen met de freestylefietsen het stuur alle kanten op draaien. Met de voor- en achterhandrem en de 360 graden draaibare stuur kunnen jongens tijdens het fietsen acrobatische draaien maken. Daarnaast zitten de voetsteunen op de freestylefiets voor en achter voor de meest geweldige stunts!

Snelle jongens

Andere jongens vinden snelheid de grootste uitdaging. Voor hun is een snelle sportieve fiets de ideale fiets. De snelle fietsen zijn gemaakt van licht materiaal en hebben veel en goede versnellingen. Deze jongens fietsen doorgaans op een fiets met een licht aluminium frame. Ondanks de lichtgewicht materialen hebben ook deze fietsen een stoer en sportief uiterlijk.

Vervoeren

Sommige jongens gebruiken hun fiets met het vervoeren van spullen, voor een krantenwijk of andere werkzaamheden. Deze jongen hebben vooral een stevige fiets nodig die gemaakt is om spullen mee te vervoeren. Hiervoor zijn de speciale transportfietsen te verkrijgen. Deze fietsen zijn robuust gebouwd met stoere dubbele buizen en een voordrager.

Kortom, er zijn fietsen verkrijgbaar voor iedere jongen. Fietsen die zowel stoer, stevig als snel zijn. Keuze genoeg!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020