Excite

Koop een kado voor je beste vriendin!

Al jaren is zij je steun en toeverlaat geweest. Door dik en dun heeft ze je bijgestaan met advies en wijze raad. Iedere keer wanneer je liefdesverdriet had, stond ze voor je deur met een doos tissues en een nog grotere doos met bonbons, waarna ze urenlang je verhaal aanhoorde. Hoewel velen vriendschappen als vanzelfsprekend beschouwen, is het af en toe leuk om ook je vriendin te bedanken voor haar steun en vriendschap. Koop daarom eens een kado voor je beste vriendin en zet haar in het zonnetje.

Persoonlijk tintje

Om jullie vriendschap eens in uit te lichten is het leuk om haar een fotoboek cadeau te doen met oude foto's. Zo kun je zien hoe jullie door de jaren heen van wilde tieners zijn uitgegroeid tot hippe carrièrevrouwen. Ook is het grappig om foto's van alle mannen er in te verwerken. Dan kun je je vriendin opnieuw in het gezicht wrijven hoe lelijk die ene vent van het festival of van dat ene feest ook alweer was. Bij verscheidene winkels kun je online je foto's uploaden en je eigen fotoboek ontwerpen.

Dagje shoppen

Wil je de garderobe van je vriendin eens goed aanvullen, neem haar dan eens mee naar de stad en schaf een nieuwe outfit voor haar aan op jouw kosten. Niet alleen geef je haar zo een origineel cadeau, ook spendeer je op die manier meteen veel tijd met elkaar en kun je eens uitgebreid kletsen.

Schoonheidssalon

Om je vriendin eens goed te verwennen kun je een dagarrangement voor twee boeken. Vaak zijn er rond de feestdagen voordelige aanbiedingen te vinden waarbij je twee dagen rond kan lopen in een kuuroord en allerlei behandelingen kan ondergaan om weer zo fris als een hoentje op je werk te verschijnen.

Al met al zijn er dus genoeg opties om met een kado je beste vriendin eens in het zonnetje te zetten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021