Excite

Een eigen kamer huren in Antwerpen

Een kamer huren in Antwerpen is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet alleen Nederlandse jongeren komen regelmatig in de stad terecht, ook Vlaamse jongeren vinden het een geweldige stad. Daar komt bij dat er natuurlijk niet onbeperkt de ruimte is om te wonen waardoor het lastig kan zijn om een kamer te vinden. Gelukkig zijn er manieren om sneller aan een kamer te komen dan je misschien zou denken.

Online zoektocht

Het begint natuurlijk bij een online zoektocht. Zeker als je op dit moment nog niet in de stad woont, is een kamer huren in Antwerpen makkelijker als je op internet vast naar het aanbod kijkt. Je kunt onder meer de sites Easykamer.nl en Kamertje.nl bekijken voor de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook op Belgische websites terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van Locanto.be, die een aparte sectie heeft voor kamers in Antwerpen. Ook Easykot.be is een goede optie; die site biedt specifiek kamers in België - en dus ook in Antwerpen - aan.

Prijzen

De prijzen voor een kamer in Antwerpen verschillen niet heel veel van de prijzen voor kamers in grote steden in Nederland. Hoewel je voor € 250 tot € 300 een mooie ruimte kunt krijgen, zijn er natuurlijk ook duurdere ruimtes waar je meer voor moet betalen. Het is wel verstandig om goed te kijken naar de locatie waar je zit. Des te dichter bij de voorzieningen, des te hoger de prijs. Antwerpen is echter echt heel groot en daarom kan het handig zijn om iets meer te betalen én wat dichterbij het centrum te zitten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021