Excite

Kies voor een kant en klare vijver

Een nieuwe vijver is natuurlijk prachtig, maar het duurt echt wel even voor je zover bent. Een vijver moet uitgegraven worden, het folie moet gelegd worden, je moet ervoor zorgen dat je de juiste planten in het water doet én er moet natuurlijk een gezonde sfeer ontstaan voor vissen. Het kan ook veel makkelijker, gewoon door een kant en klare vijver te gebruiken. Dat scheelt je ontzettend veel tijd én moeite.

Grote vijverbakken

Het belangrijkste kenmerk van een kant en klare vijver is natuurlijk dat je gebruik maakt van een vijverbak. Die bakken zijn kant en klaar en kun je zo ingraven. Als je handig bent, kun je ook een bak zoeken die niet ingegraven hoeft te worden. Je hebt dan vaak wel een versteviging nodig aan de zijkant of een gewone afwerking die mooier is om naar te kijken dan het plastic waarvan de bakken meestal gemaakt is. Houd daar rekening mee in je planning én je budget.

Koi vissen

Wil je Koi vissen houden? Dan heb je een speciale kant en klare vijver nodig. Hiervoor kun je onder meer terecht bij MaKoi.nl. Zij leveren HDPE kunststof vijvers die gemaakt worden van 10 mm dik HDPE. Deze vijvers zijn voorzien van verstevigingsranden, waardoor het ook mogelijk is om de vijver boven de grond op te stellen. Het ideale van deze vijvers is dat ze heel eenvoudig voorzien kunnen worden van terugvoeren, winterdoorvoeren, bodemdrains, plantenfilters, enzovoorts. Op deze vijvers wordt een uitgebreide garantie geboden, je kunt dus zeker zijn van kwaliteit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019