Excite

Kantoorruimte huren: lekker makkelijk!

Een eigen bedrijf beginnen is spannend: je moet ineens met veel meer dingen rekening houden. Wanneer je je salaris krijgt is niet meer het belangrijkste. Je moet er zelf voor zorgen dat er genoeg geld binnen komt om van te leven. Bovendien zul je veel andere zaken moeten regelen; een verzekering, een klantenkring en natuurlijk een kantoorruimte.

Dat laatste kan een flinke kostenpost zijn en het is niet voor iedereen interessant om direct een eigen kantoorpand te kopen. Kantoorruimte huren is dan een prima optie. Huren is vaak wat goedkoper en tegenwoordig ook heel erg flexibel. Je bent namelijk tegenwoordig niet meer gebonden aan lange contracten, maar kunt zelfs per dag of week huren. Dat is wel zo prettig, zeker als je nog niet precies weet hoe het met je zaak zal lopen.

Als je een kantoorruimte wilt huren, controleer dan goed wat er bij de prijs inbegrepen is. Het is handig om te kijken of inclusief elektriciteit, gas en internet kunt huren. Ook zijn extra (gedeelde) voorzieningen prettig. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimte, een keuken of misschien een paar extra toiletten. Deel je de kantoorruimte met anderen? Kijk dan of je mensen kunt vinden waarmee het klikt. Misschien kunnen jullie in de toekomst wel iets voor elkaar betekenen! Tot slot: lees altijd goed het huurcontract na. Als je iets niet wilt, dan is het wel te maken krijgen met addertjes onder het gras.

Afbeelding: Flickr account mrdorqesk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020