Excite

Leuke ideetjes voor een kerstcadeau voor een vrouw

Juist tijdens feestdagen is het extra leuk om iets speciaals te doen voor de mensen om je heen. Vaak kun je dan niet om je vrouw, vriendin of moeder heen. Maar wat is nu een leuk kerstcadeau voor een vrouw? Wij geven een aantal tips die eigenlijk altijd goed zijn. Dan is het alleen nog aan jou om te bestellen en in te pakken!

Diamonds are a girl's...

We begrijpen dat je niet direct aan diamanten dacht toen je nadacht over een kerstcadeau voor een vrouw. Maar laten we wel wezen: bijna alle sieraden zijn goed. De meeste vrouwen maakt het echt niet uit of het gaat om een eenvoudige ring met een mooi steentje, of een weelderig exemplaar met een grote saffier. Dat laatste maakt natuurlijk wel weer meer indruk, dus mocht je budget het toelaten, moet je het natuurlijk zeker niet nalaten om zo'n blinker te kopen. Ook oorbellen, horloges en kettingen zijn altijd goed. Koop oorbellen wel alleen als je echt bijna zeker weet dat ze in de smaak zullen vallen. Die mogen vanwege de hygiëne meestal niet worden geretourneerd.

Lingerie, maar dan voor vrouwen

Lingerie is een beetje een tricky cadeautje, maar je kunt je vrouw er zeker een plezier mee doen, als je de lingerie niet aanschaft via een bepaalde postorderwinkel, maar kiest voor iets dat ook echt op en top vrouwelijk is. De topper is toch wel La Perla. Deze luxe lingerie zou eigenlijk elke vrouw in haar kast moeten hebben hangen. Het kan wel zinvol zijn om op aanbiedingen te letten, want helaas is deze lingerie niet goedkoop.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021