Excite

Nooit meer snijden met een keukenmachine

Ben je het ook zo zat om telkens al die groente in kleine stukken te moeten snijden en zijn je handen al vermoeid van het snijden met een piepklein schilmesje? Schaf dan een keukenmachine aan. Dit handige apparaat neemt je letterlijk een hoop werk uit handen waardoor je je kan focussen op andere aspecten bij het koken.

Weg met het schilmes

Veel mensen hebben hekel aan het snijden van groente. Vooral als deze groente in kleine stukken moet worden gesneden. Ook het versnipperen van een ui levert een hoop tranen op die liever worden vermeden. Schaf daarom nu een keukenmachine aan. De keukenmachine hakt en snijdt alles voor je. Niet alleen kan een keukenmachine snijden, ook het deeg en kneedwerk kan je uit handen worden genomen. Wanneer je eens een pannenkoek wil bakken, mix je gewoon de ingrediënten in de kom en je drukt op de aanknop. Het raspen van kaas was ook nog nooit zo snel gedaan.

Verschillende soorten keukenmachines

Dat een keukenmachine veel werk uit handen neemt, mag duidelijk zijn, maar hoe weet je nou welke keukenmachine het meest voor jou geschikt is? De keukenmachine is een vrij groot apparaat dat bestaat uit een motor met daarop een kom. Afhankelijk van de functies kun je kiezen uit een machine met een zwakkere motor of een sterkere motor. Het apparaat met de sterkere motor is uiteraard op meerdere wijzen toe te passen en bevat daarom ook meer functies. In prijs is deze echter wel duurder. Een lichter apparaat is iets goedkoper en vaak ook minder groot, waardoor het dus makkelijker is op te bergen.

Keukenmachine of blender?

Veel mensen kunnen moeilijk het verschil zien tussen een blender en een keukenmachine omdat beiden in uiterlijk erg op elkaar lijken. Ook een blender kan groente in kleinere stukken snijden en deeg tot een glad mengsels maken. Toch zijn blenders meer geschikt voor pureren omdat de messen minder scherp zijn. Bedenk dus goed waar jij je keukenmachine voor wil gebruiken voordat je er een aanschaft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020