Excite

Kijk film met je projector

Met de komst van grote tv’s en surround sets is de bioscoop in eigen huiskamer een stuk dichterbij gekomen. Maar wist je dat het nog veel gekker én voordeliger kan? Met een projector projecteer je films op een wit doek of op een witte muur. Hiervoor heb je geen tv nodig, maar kun je het beeld wel groter krijgen dan op de grootste tv. Het aanschaffen van een projector is wel nodig, maar die kun je later ook weer voor andere dingen gebruiken.

Een projector is in steeds meer huishoudens te vinden. Logisch, want je kunt hem netjes opbergen, hij neemt bijna geen ruimte in en hij is een stuk mooier om te zien dan zo’n lelijke, grote tv. Bovendien is de filmervaring met een projector toch echt een stuk intenser, zeker als je deze combineert met een surround set, zodat je als het ware opgenomen wordt in het geluid.

Projectoren zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen: al vanaf een paar honderd euro tot letterlijk duizenden euro’s. Je kunt daar natuurlijk ook een beetje middenin gaan zitten; net wat jou het beste past. Het is wel raadzaam om je voor je aankoop te verdiepen in projectoren en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Dan behoed je jezelf voor een miskoop. Want laten we eerlijk zijn; een paar honderd euro voor een projector is niet veel geld, maar een paar honderd euro voor een miskoop is wél heel veel!

Afbeelding: Flickr account zanthrax-dot-nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020