Excite

De ideale kledingkast

Je bent zeker niet de enige met een grote collectie broeken, truien, shirts, schoenen, sokken, ondergoed en pyjama’s. Er is eigenlijk niets leuker dan de trotse eigenaar te zijn van grote hoeveelheden kleding. Hoe hoger de stapels, hoe gelukkiger jij bent. Al die kleding moet je alleen nog wel even ergens opbergen. Gelukkig is de oplossing daarvoor snel gevonden. Je hoeft enkel een kledingkast aan te schaffen.

Diverse soorten kledingkasten

Een kledingkast is er in diverse soorten en maten. Er zijn kledingkasten met schuifdeuren, kledingkasten met klapdeuren en ladekasten. De meeste zijn 1,5 tot 2 meter breed en dat is met die grote hoeveelheid kleding die jij in je bezit hebt ook wel nodig. Neem ook vooral een kledingkast die tot aan je plafond reikt, zo maak je optimaal gebruik van de ruimte in je kamer. Als je slaapkamer niet al te groot is en je meubels wat dichter op elkaar staan, dan is een kledingkast met schuifdeuren het makkelijkst. Op de meeste deuren kun je een spiegel laten bevestigen. Ideaal natuurlijk, kun je meteen even kijken of de kleding die je hebt aangetrokken ook goed staat.

Handige accessoires voor in je kledingkast

Tegenwoordig zijn er allemaal handige accessoires die je in je kledingkast kunt bevestigen. Kon je vroeger alleen nog maar kiezen uit planken, een kledingroede en lades, tegenwoordig kun je ook een rek voor je schoenen in je kledingkast laten monteren. Handig voor al die schoenen die voorheen door je kamer zwierven. En wat dacht je van een lade met allemaal kleine vakjes om je sieraden en andere accessoires in op te bergen? Urenlang zoeken naar die ene riem is er dan gelukkig ook niet meer bij.

Maak de juiste keuze

Als je van plan bent om een nieuwe kledingkast aan te gaan schaffen, is het verstandig om eerst even goed te bedenken wat voor soort kast je wilt. Een kledingkast is een grote aankoop en dat is het niet alleen wat betreft het formaat van het meubel. Kijk eerst even goed rond om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Als je de kledingkast dan eenmaal in huist hebt, weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021