Excite

Een klein en persoonlijk cadeautje voor een goede vriendin

Een klein en persoonlijk cadeautje voor een goede vriendin is niet zo moeilijk om te vinden of te bedenken. Er zijn een heleboel dingen die je kunt bedenken die klein, persoonlijk, maar zo waardevol zijn voor haar.

Bak iets

Is ze dol op taart en  koek? Dan kun je prima iets voor haar bakken vanwege het feit dat ze een goede vriendin is. Maak haar favoriete cheesecake of haar lievelingskoekjes.

Je doet moeite bij het bakken van iets en bovendien is het heel erg persoonlijk. Ze zal het zeker waarderen.

Geef bloemen

Bloemen zijn misschien wat afgezaagd, maar het is wel een goede blijk van waardering. Je kunt al haar lievelingsbloemen in een boeket laten stoppen met een persoonlijk kaartje erbij.

Je kunt ook kiezen voor een plantje.

Maak een herinneringen- of fotoboek

Een boek vol herinneringen is ontzettend leuk om te geven. Ook is het persoonlijk en niet heel groot, maar wel waardevol. Als je haar al vijftien jaar kent, dan zijn er in de tussentijd heel wat herinneringen verzameld.

Dit kun je doen in een mooi fotoalbum. Herinneringen ophalen aan de hand van foto's, zakjes suiker van die leuke vakantie in Griekenland, tickets van de vakantie van vorig jaar. Je kunt hierbij een heleboel bedenken en zo opmaken als je zelf wilt. Je kunt gebruik maken van scrapbooking als je weet dat je vriendin dit leuk vindt.

Natuurlijk kun je ook een fotoalbum laten maken door een bedrijf als Albelli. Het voordeel is dat het zeker mooi is, maar het is misschien minder persoonlijk.

Maak een lievelingsmand

Een mand met al haar favoriete producten. Denk hierbij aan haar favoriete chocolatedipcookies (deze kun je ook bakken natuurlijk!), aan haar favoriete parfum, aan haar lievelingsthee.

Deze mand kun je klein houden of juist heel groot met al haar lievelingsdingen. Een mand is geschikt voor elk budget, omdat je zelf bepaalt wat je erin stopt.

Borduur iets op een handdoek

Het is leuk om iets zelf te maken, want persoonlijker kan bijna niet. Wat dacht je ervan om iets leuks op een handdoek te borduren of laten borduren?

Een opmerking die jullie vriendschap typeert of de badeendjes die jullie beiden verzamelen. Of haar fascinatie voor uilen. Het kan allemaal.

Kies een leuke stad uit om te winkelen

Je kunt het duur maken door een stad in het buitenland te kiezen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een stad in Nederland.

Koop goedkope kaartjes die winkels als Kruidvat en Blokker weleens aanbieden. Vaak kosten deze kaartjes niet meer dan 15 euro per persoon. Je kunt dan in alle binnenlandse treinen - met uitzondering van de Fyra. Als je in het bezit bent van een studenten OV-chipkaart reis je er gratis heen.

Je kunt je beste vriendin iets cadeau geven tijdens het winkelen zoals bijvoorbeeld een souvenir dat die plaats kenmerkt. Je kunt het ook stiekem kopen en dan later die dag aan haar geven.

Of let eens op wat je vriendin graag wil hebben tijdens het winkelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020